Alle priser er inkl. levering

 

Agility 50 - 4 takt

30/45km

 

Kr. 13.995

Luftkølet. Agility var sidste års væsentligste scooter nyhed og store salgssucces. En ny 4-taktsmotor med lavt benzinforbrug og stor driftsmæssig stabilitet, kombineret med en konkurrencedygtig pris var årsagen til dens succes. Det elegante, slanke, tidløse design med 12" støbte aluminiumshjul og motorens lydløse gang tiltaler mange købere. Agility findes i 30 km/t og 45 km/t versioner.

 

Super 8 - 4 takt

30/45km

 

Kr. 16.495

Luftkølet. Ny sportslig scooter i aggressivt new-edge design. Store støbte 14" aluminiumshjul og lang akselafstand sikrer gode køreegenskaber, total balance og maksimal retningsstabilitet. 4-taktsmotoren giver et godt drejningsmoment og et lavt benzinforbrug. Super 8 er desuden udstyret med KYMCOs clean air system, som minimerer de skadelige udstødningsgasser via et sekundært indsugningssystem.

 

Super 8 - 2 takt

30km

 

Kr. 16.995

Luftkølet. Vitality er et godt valg for den, der ønsker en smart og sporty 2-taktsscooter. Chassiskonstruktionen er decideret sporty med en accelerationsvillig motor, der med rette er kendt for sin pålidelighed. Vitality er også forsynet med katalysator og har et omfattende standardudstyr.

 

Like 50 - 4 takt

30km

 

Kr. 15.995

Luftkølet. Like er en retro scooter med moderne teknik, dens bløde og klassiske design dækker over en komfortabel og velkørende scooter, med god plads til indkøb i den indfarvede topboks, der medfølger som standard udstyr.